Vraag gratis een demonstratie aan

Vraag nu een gratis demo aan om de kracht van Sultan CRM te leren kennen.

Verstuur

Nog niet overtuigd van Sultan CRM?

Lees onze veelgestelde vragen om zeker te zijn dat Sultan CRM ook bij uw organisatie past.

V. Hoe ziet jullie licentiemodel er uit?

A. Sultan CRM biedt haar licenties in een tweetal vormen aan, te weten,;

  • “Perpetual License”, dit is een licentie voor “het leven”. U betaalt een eenmalig bedrag per gebruiker. De enige terugkomende jaarlijkse kosten zijn de kosten voor de updates en de upgrades van de software.
  • “Software subscription”, deze abonnementsvorm is gebaseerd op een vast bedrag per gebruiker per maand. Deze prijs is all-in, er komen geen additionele kosten bij.

V. Welke vorm van ondersteuning biedt Sultan CRM?

A. Het is mogelijk om tegen een gereduceerd uurtarief een supportovereenkomst af te sluiten. Hiermee weet u zich altijd verzekerd van additioneel support voor bijvoorbeeld het inrichten van dashboards, rapportages of overige onderdelen.

 

 

V. Welke platformen biedt Sultan CRM?

A. Sultan CRM is platform onafhankelijk en draait zowel op de desktop als in de “Cloud”. Uiteraad ondersteunen wij ook de werking van de applicatie op een tablet of smart phone.

V. In welke gebruikerstrainingen voorziet Sultan CRM?

A. Ons trainingsaanbod is breed en overzichtelijk. Zo zijn er enerzijds de traditionele gebruikerstrainingen. Deze varieren van “hands on” gebruik van de oplossing tot aan het inrichten van dashboars en allerlei andere rapportages. Anderzijds zijn daar de strategische trainingen die betrekking hebben op het procesmatige gebruik van CRM binnen uw organisatie.